Retourinformatie

Retourtermijn van 14 dagen

De Scooter Shop doet er alles aan om uw bestelling naar tevredenheid uit te voeren. Mocht u toch af willen zien van uw aankoop, dan kunt u tot uiterlijk 14 dagen na ontvangst de bestelling retourneren. Deze periode gaat in op de dag dat de bestelling is geleverd door PostNL of DHL. Na deze datum is retourneren niet meer mogelijk. De retourzending zal niet worden geaccepteerd en wordt op kosten van de klant teruggestuurd. Retourneren is altijd op eigen verantwoordelijkheid en risico van de klant. Zorg er dus voor dat je het pakket goed verpakt en het retourlabel correct invult.

Wilt u retourneren? Voer de stap hieronder uit

1) Print ons retourformulier uit en stuur deze ingevuld mee met de retourzending:

Download het retourformulier

Heeft u een verkeerde bestelling geplaatst? Dan kunt u het retourformulier ingevuld mailen naar info@scooterproducten.com 

Beschadigd product ontvangen?

Al onze producten worden gecontroleerd voor verzending zodat er nooit beschadigde of defecte producten worden verstuurd. Daarnaast worden alle bestellingen zorgvuldig verpakt met voldoende verpakkingsmateriaal zodat de bestelling ook niet kan beschadigen tijdens het transport. Heeft u onverhoopt toch een beschadigd of defect artikel ontvangen? Dan dient u dit binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling bij ons te melden met een foto of video. Het is belangrijk dat u het product niet monteert! Als het product is gemonteerd, dan gaan we ervan uit dat het product akkoord was en het defect tijdens de montage is ontstaan. Retourneren is dan niet meer mogelijk.

Heeft u de producten gemonteerd?

Retourneren is alleen mogelijk als het product niet is gemonteerd. Dit geldt voor alle producten, dus zowel elektonische producten als stickers. Wanneer een product wordt geretourneerd, moet die in exact dezelfde staat zijn als bij ontvangst. Dit is omdat we het anders niet meer kunnen verkopen aan een nieuwe klant. Wij gaan ervan uit dat niemand zit te wachten op een tweedehands product en daarom hanteren we deze regel. Bedenk dus voordat u het product gaat monteren of het product niet beschadigd is en of u zeker weet dat u het product wilt houden.

Retourbedrag

De verzendkosten van het retourneren zijn voor de rekening van de consument. Dit omdat de keuze voor het retourneren dan ook bij de klant ligt. Het aankoopbedrag van de geretourneerde producten (exclusief verzend-/retourkosten) wordt binnen 14 dagen na ontvangst teruggestort. Zorg ervoor dat de retourzending van te voren is aangemeld en het ingevulde retourformulier is toegevoegd aan de zending, voor een goede en snelle afhandeling. Indien u gebruik heeft gemaakt van gratis verzending of een kortingscode, kan het zijn dat dit wordt verrekend met het retourbedrag.

Voorbeelden van retouraanvragen die niet mogelijk zijn.

Voor de duidelijkheid een aantal voorbeelden van wanneer retourneren niet meer mogelijk is:

  • U heeft een sticker/logo opgeplakt maar wilt hem toch retourneren omdat die bijvoorbeeld niet bij de scooter past of beschadigd is.
  • U heeft een LED koplamp gemonteerd maar de lamp is doorgebrand.
  • U heeft een elektrisch product besteld en de bedrading aangepast (bijvoorbeeld kabelschoentjes gemonteerd).

U kunt voor de montage al controleren of er beschadigingen op het product zitten. Daarnaast worden al onze producten voor verzending al uitgebreid gecontroleerd en getest en zou dit dus niet voor mogen komen. Het is dus onmogelijk dat wij een koplamp, USB-lader, angel eye o.i.d. versturen die niet werkt! Blijkt dat een product al voor montage beschadigd is of niet goed functioneert, neem dan gelijk contact met ons op. Wij denken altijd graag met de klant mee in een oplossing. In de meeste gevallen kan de consument het product retourneren en krijgt hij kosteloos een nieuw product opgestuurd.

Bekijk voor meer informatie ook onze pagina Garantie & aansprakelijkheid.