Levertijden

 

Benieuwd naar de levertijd, verzendkosten of wat er gebeurd als een pakket niet wordt afgeleverd? Lees dan verder.

 

Snelle levering bij De Scooter Shop

Alle producten uit onze webshop zijn uit eigen voorraad leverbaar, waardoor alle bestellingen op werkdagen binnen 24 uur worden verzonden. De Scooter Shop streeft ernaar om bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur worden geplaatst, dezelfde dag nog te verzenden zodat het de volgende dag al in huis is bij de klant. Zodra het pakket is aangeboden bij de bezorgdienst zal het meestal de volgende werkdag worden afgeleverd. De levertijden zijn in bijna alle gevallen dan 1 dag na het afgeven van het pakket bij DHL/PostNL. Wij kunnen geen levertijden garanderen, aangezien wij geen invloed hebben op de bezorging van DHL of PostNL. De track & trace code is leidend, dus hou die in de gaten.

 

Bestellingen binnen Nederland boven de €29 hebben gratis verzending!

Benieuwd naar onze verzenkosten? Bekijk dan deze pagina over onze verzendkosten.

Hieronder een tabel met de geschatte levertijden.

Dag van bestelling

Dag van bezorging

Maandag tot 15:00 Dinsdag
Dinsdag tot 15:00 Woensdag
Woensdag tot 15:00 Donderdag
Donderdag tot 15:00 Vrijdag
Vrijdag tot 15:00 Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

 

Verzending met track & trace (DHL)

Heeft u een bestelling geplaatst met track & trace? Dan krijgt u zodra de bestelling ons magazijn heeft verlaten een track & trace code per mail toegestuurd. Geen e-mail ontvangen? Bekijk uw spambox. De dag na het versturen geeft de tracking code meestal een geschatte levertijd met tijd van aflevering. Wacht deze informatie rustig af. Wij hebben geen invloed op de aflevering van DHL. Is uw bestelling na 3 dagen nog steeds niet afgeleverd? Stuur ons dan een e-mail, dan kijken we met u mee.

 

Vermissing of schade

Het kan natuurlijk voorkomen dat een pakket wordt teruggestuurd naar de afzender, beschadigd raakt of bijvoorbeeld kwijt raakt. In dat geval kijken we graag samen naar een oplossing. In de meeste gevallen komt het pakket retour naar ons verzendadres en zodra wij het pakket hebben ontvangen, sturen we het gelijk weer opnieuw op naar de klant. Let op! De track en trace code is leidend. Als er in de track & trace code wordt vermeld dat het pakket is afgeleverd op het juiste adres of dat van de buren, dan gaan we er vanuit dat het pakket ook is afgeleverd. In dat geval sturen we geen nieuwe zending op, tenzij het oude pakket naar ons retour komt.

 

 

Verzending met de brievenpost (PostNL)

Heeft u een sticker of logo besteld? Dan wordt de bestelling waarschijnlijk verzonden via de brievenpost. Zo betaald u maar €1,75 aan verzendkosten. De brievenpost wordt bezorgd door PostNL en is zonder track en trace. U kunt de PostNL app downloaden om de post te volgen. Doorgaans wordt de post de volgende werkdag geleverd tussen 08:00 en 18:00 in de brievenbus. Zendingen via de brievenpost zijn op eigen risico. Raakt de post kwijt, dan bieden we hier geen garantie op. Wij zullen aantonen dat het pakketje wel degelijk is verzonden door middel van een foto van het pakketje. Dit komt vrijwel nooit voor. Wel heb je kans dat de post een paar dagen is vertraagd door een sorteerfout. Wacht daarom de post rustig af en download eventueel de PostNL app.