Unieke producten

Goedkoopste van Nederland

Binnen 1/2 werkdagen in huis

Gratis verzending vanaf €29

Banner De Scooter Shop

Verzendkosten

Verzendkosten

Pakketten met Track & Trace bedragen €4,78 en worden verzonden via DHL Parcel.

Brievenpost bedraagt €1,75 of €2,95, dit wordt bepaald aan de hand van het gewicht en de afmeting van de bestelde artikelen.


Bestellingen binnen Nederland vanaf €29,- hebben gratis verzending!


Waarom hanteren wij geen gratis verzendkosten?

Hier hebben wij een hele duidelijke reden voor: de verzendkosten voor het versturen van jouw bestelling moeten toch echt betaald worden. PostNL en DHL verzenden pakketten niet gratis en deze kosten worden ook bij ons in rekening gebracht.


Waarom hanteren andere bedrijven wel gratis verzendkosten?

Veel andere webshops berekenen deze verzendkosten door in de verkoopprijs van de producten. Alle producten worden dan wat duurder waardoor de verzendkosten gedekt zijn en zij wel gratis verzending kunnen aanbieden. Echter is dit in bijna alle gevallen nadeliger voor de klant, zo wordt er daardoor vaak gebruik gemaakt van de goedkoopste verzendmethode (brievenpost met postzegels zonder track & trace) wat risico's op beschadigingen en vermissingen met zich meebrengt. Daarnaast ben je een stuk duurder uit bij een bestelling van meerdere producten (bestel je bijvoorbeeld 10 producten die allemaal €2 duurder zijn i.v.m. doorberekende kostprijs dan betaal je uiteindelijk €20 extra voor de verzending, echter ben je bij ons dan omgerekend €15 goedkoper uit omdat je alle producten voor de voordeligste prijs koopt en enkel eenmalig €4,95 verzendkosten betaalt.


We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen, zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels. Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.


De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de 'geen verzendkosten'...

Wij houden de kosten liever open en eerlijk!


Garantie

Brievenpost pakketjes vallen niet onder de garantie als het gaat om schade of vermissing, wil je deze risico's niet hebben? Kies dan voor verzending via pakkettenpost of neem contact met ons op. Bestellingen met track & trace worden wel door ons vergoed als het gaat om schade of vermissing. 


Al onze elektrische producten als lampen, voltmeters en bijvoorbeeld USB-laders worden van te voren getest en worden altijd werkend verstuurd. 

Levertijd

Ben je benieuwd naar de levering en levertijd?

Klik dan op deze link: https://scooterproducten.com/leveringsinformatie