Unieke producten

Goedkoopste van Nederland

Binnen 1/2 werkdagen in huis

Gratis verzending vanaf €29

Banner De Scooter Shop

Retourinformatie

De Scooter Shop doet er alles aan om uw bestelling naar tevredenheid uit te voeren. Mocht u toch af willen zien van uw aankoop, dan kan dat binnen 14 dagen na het ontvangen van de bestelling. Deze periode gaat in op de dag dat de bestelling is geleverd door PostNL of DHL.
Een retourzending dient u altijd aan te melden via deze link.


Download retourformulier


Controle voor verzending

Al onze producten worden gecontroleerd voor verzending zodat er geen beschadigde of niet werkende producten worden verstuurd. Daarnaast worden alle pakketten goed verpakt met het benodigde verpakkingsmateriaal zodat de bestelling ook niet beschadigd tijdens de verzendprocedure. Bij het retourneren is het ook van belang dat de klant de producten onbeschadigd retourneert in dezelfde verpakking en doos als waarin de bestelling is ontvangen.

Retourbedrag

De verzendkosten van het retourneren zijn voor de rekening van de consument. Dit omdat de keuze voor het retourneren dan ook bij de klant ligt.

Het aankoopbedrag van de producten (exclusief verzend-/retourkosten) wordt binnen 7 dagen overgemaakt nadat de (deels) geretourneerde bestelling is ontvangen op ons retouradres. Neem voor het retourneren contact met ons op om te zorgen dat het rekeningnummer waar het geld op teruggestort mag worden bij ons bekend is en dat er achteraf geen problemen ontstaan.


Via deze link kunt u een retouraanvraag doen.